Search
Close this search box.

Večer v klubu s Pavlem Maurerem

Pátek 16. 11. od 19 hodin beseda se spisovatelem, pedagogem a milovníkem dobrého jídla.

Nejezte, nepijte a pokud možno ani nežijte blbě. Beseda s projekcí fot z autorova archivu – doporučujeme GASTRONAUTŮM, všem milovníkům gastronomických zážitků. Pavel Maurer je zakladatelem Prague Food Festivalu, řadu let vydává nezávislého průvodce po českých restauracích Maurerův výběr Grand Restaurant, přednáší na FAMU marketing, založil spolek věnující se revitalizaci Stromovky 3duby.

V r.1982-85 vedl rozsáhlý rozhovor s Jaroslavem Foglarem, k 75. výročí prvního vydání Rychlých šípů a po 15ti letech od úmrtí J. Foglara vydal rozhovory knižně pod názvem Ježek v kleci.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Pomerančová kůra – vlastnosti a použití

Pomeranče jsou jedním z nejpopulárnějších citrusových plodů. Kromě šťavnaté dužiny lze konzumovat také kůru, která rovněž má mnoho zdravotních vlastností. Proč bychom měli jíst pomerančovou

Tvorba webových stránek: Webklient