Search
Close this search box.

Jak pomáhají čeští miliardáři: Majitel Seznamu dal 100 milionů ze svého, Babiš financuje výrobu 200 „neprůstřelných“ vest z oceli do nárazníků

Spíše výsměch způsobilo poslední video Andreje Babiše na jeho twitterovém účtu, když se postavil do nejmenované pražské dílny v tmavých brýlích a tzv. neprůstřelné vestě a prohlásil, že zaplatí výrobu 200 kusů. Nejeden diskutující pod jeho příspěvkem vzpomněl jiného českého miliardáře, majitele Seznamu Iva Lukačoviče, který v reakci na záběry z masakru v Buči, poslal na Ukrajinu 100 milionů korun. Z příběhu s vestami se však nakonec vyklubal spíš pěkný PR průšvih a podvod, který vyšetřuje policie.

Celý článek »

Vodráčka na JIP k prezidentovi propašoval Mynář, bez vědomí lékařů Ústřední vojenské nemocnice

Již podruhé se lékaři Ústřední vojenské nemocnice distancují od chování nejbližších prezidentových spolupracovníků. Poté, co odmítli, že by pacienta s cukrovkou a žaludečními problémy krmili klobásami a buchtou, uvedli, že návštěva s podivným podpisem, byla proti vůli a bez vědomí lékaře. Navíc jí nebyl nikdo důvěryhodný přítomen.

Celý článek »

Fake news SPD šíří falešnou kartu STB “agenta” Fialky – budoucího premiéra Petra Fialy

Petr Fiala (SPOLU – ODS) čelí další dezinformační kampani. Po sociálních sítích koluje zfalšovaná karta, jež má dokazovat, že byl agentem komunistické tajné bezpečnosti. Podivuhodné na ní je, nejenom zjevný rozdíl mezi použitým písmem pro jméno a přezdívku agenta a ostatním původním tiskem. Podle karty, kterou na Twitteru šíří fanoušek SPD pod přezdívkou Čabo Čabovič, dostal budoucí český premiér krycí jméno Fialka.

Celý článek »

Piráti už hlasují o odvolání Ivana Bartoše

Ještě ani neuschl inkoust na podpisech společného prohlášení vítězných koalic, kde deklarovali svou vůli spolupracovat, a už se na pirátském fóru hlasuje o odvolání předsedy strany Ivana Bartoše. Řada členů strany je totiž nespokojena s tím, jak koaliční partneři z řad Starostů přeskákali pirátské kandidáty. Voliči je tzv. vykroužkovali.

Celý článek »

Zázračná dieta ministryně Maláčové

Ministryni sociálních věcí ve vládě Andreje Babiše Janě Maláčové z ČSSD se za dobu jejího úřadování ve funkci dařilo. Tedy alespoň přibrat. Ona ale nyní doslova zázračně zhubla, ze dne na den. Jak? Známe detaily její skvělé diety.

Celý článek »

Politika

Domácí noviny poskytují aktuální a nezávislé informace o politických událostech v České republice. Zahrnuje články o vládě, parlamentu, stranách a politických osobnostech. Je důležitou součástí Domácích novin, protože poskytuje čtenářům informace, které jim pomáhají lépe porozumět politickému dění v zemi a jeho vlivu na jejich životy.

Poslední články

Tvorba webových stránek: Webklient