Search
Close this search box.

Starší žákyně přivezly z Třeště 4 body

V neděli 4.3. 2018 na závěr jarních prázdnin vyrazily mladé florbalistky do Třeště do boje o dalších 6 bodů z 24 zbývajících. Nutno dodat, že po poměrně dlouhé tunajové přestávce – poslední turnaj odehrály v Jihlavě ve značně oslabené sestavě v polovině ledna.

V prvním zápase se utkaly s technicky vyspělým a bojovným Meťákem České Budějovice. První třetina byla především v režii soupeře a jen díky vyjímečnému výkonu brankářky skončila za stavu 1:1. Ve druhé třetině již holky srovnaly krok a především díky zlepšení pohybu a důrazu již byl průběh vyrovnaný. I tato třetina skončila stavem 1:1. Na začátku třetí třetiny holky ještě zvětšily úsilí a to bylo odměněno dvěmi góly, jeden po krásném úniku, druhý díky důrazu v brankovišti. I v této třetině dovolily holky soupeřům jediný gól a tak po třetinách 1:1, 1:1 a 2:1 dotáhly zápas do vítězného konce 4:3 a sebraly tak týmu z čela tabulky důležité 3 body.

V druhém zápase se holky utkaly s týmem SK Jihlava, které byl posílen o hostující hráčky. A jedna z nich se stala naší noční můrou. Byť jsme do zápasu vstupovali s taktikou ji elimovat osobní obranou, přesto tato hráčka nám vstřelila oba dva góly Jihlavy. Na druhou stranu jí holky hodně šancí důrazem překazily, takže je na místě pochvala. Průběh zápasu byl spíše v naší režii a na počet střel a šancí by holky určitě zvítězily. Jihlava především hrozila z rychlých brejků, ale opět narážela na brankářku, která s klidem a jistotou mařila s přispěním obrany každou šanci. Po třetinách 0:1, 1:1 a 1:0 nakonec zápas skončil remízou 2:2. Vzhledem k průběhu zápasu je to trošku škoda, na druhou stranu pochvala za závěrečný nápor a vyrovnání necelé 2 minuty před koncem.

Holky si z Třeště odvážejí důležité 4 body, moc nechybělo a mohlo to být bodů 6.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Pomerančová kůra – vlastnosti a použití

Pomeranče jsou jedním z nejpopulárnějších citrusových plodů. Kromě šťavnaté dužiny lze konzumovat také kůru, která rovněž má mnoho zdravotních vlastností. Proč bychom měli jíst pomerančovou

Tvorba webových stránek: Webklient