Search
Close this search box.

Slovan Louny čeká první finálová bitva s Mostem

Slovan Louny se celou základní část potýkal s poměrně nestabilními výkony. Je samozřejmě jasné, že ne vždy se lounští sešli v nejlepší sestavě, i přesto ale dokázali potrápit na domácím ledě favorita soutěže – Mostecké lvy, kdy nakonec musely rozhodnout samostatné nájezdy. Na druhou stranu jsme také viděli prohru s posledním týmem soutěže – Lovosicemi. Slovan před Vánoci padl na domácím ledě 2:5.

Po 24. kolech základní části skončil Slovan Louny na 3.místě, těsně před Kláštercem a Kadaní. Poslední kolo bylo velmi dramatické, protože zmíněné tři týmy se přetahovaly o postupové pozice. Nakonec play-off vybojoval právě Slovan a Klášterec.

Semifinále Play-off

HC Litoměřice „B“ – HC Slovan Louny (4:3sn. ; 1:8 ; 0:5) – stav série : 1:2 – postupuje Slovan

HC Mostečtí Lvi – HC Klášterec (10:4 ; 8:6) – stav série : 2:0 – postupují Mostečtí Lvi

V prvním utkání Slovan na ledě Litoměřic poměrně dobře zvládal obranné situace a dokázal i skórovat, což byl v posledních vzájemných zápasech trochu problém. Po vyrovnaném úvodním zápasu lounští padli až v 6.kole samostatných nájezdů. Toto utkání bylo pro Louny klíčové, protože si Slovan zvedl sebevědomí a dokázal, že v semifinále není outsiderem. Druhé a třetí utkání již bylo pod taktovkou Slovanu – skóre dalších dvou zápasů bylo úctyhodných 13:1 pro lounské borce.

V sobotu 3.3. čeká Slovan první finálové utkání na ledě Mosteckých Lvů, kteří jsou absolutním favoritem celé soutěže. Zápas začíná v Mostě v 17:30, druhé utkání pak na ledě Loun je naplánováno v úterý od 19:00.

Mostečtí vyčnívají skvělou produktivitou, ale není se čemu divit. Hráči jako Nedrda, bratři Přeučilové, kteří mají zkušenosti s první ligou, sází jeden gól za druhým. Slovan nemá teoreticky velké šance.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Pomerančová kůra – vlastnosti a použití

Pomeranče jsou jedním z nejpopulárnějších citrusových plodů. Kromě šťavnaté dužiny lze konzumovat také kůru, která rovněž má mnoho zdravotních vlastností. Proč bychom měli jíst pomerančovou

Tvorba webových stránek: Webklient