Z mlékárny SAVENCIA Fromage & Dairy Czech Republic (dříve Pribina) v Hesově, nejmenší místní části Přibyslavi, se 24 hodiny denně, včetně víkendů a svátků, expedují mléčné výrobky. Kromě vanilkových Pribináčků je to především Hermelín, labužníky korunovaný Král sýrů, jehož produkce v Sedlčanech v okrese Příbram končí a bude soustředěna výhradně do Hesova.
Obojí odjíždí z Hesova do světa – jak praví důvěryhodná reklama – „s kusem krásy vysočinské přírody v každém balení“.
Krále sýrů vozí výhradně kamiony pro převoz potravin v tzv. teplotním řetězci. Speciálně izolované skříně mají samostatný chladírenský agregát, který v nákladovém prostoru udrží teplotu v rozmezí od plus 30 do mínus 30°C. Teplota pro přepravu produktů z Hesova je stanovena na + 4 až + 8°C, u mražených výrobků na mínus 20°C. Průběh teploty nákladu během přepravy monitoruje a zaznamenává palubní počítač.
Do kaminonu se nakládá dvanáct palet, do velkokapacitního návěsu o tonáži 24 tun se vejde až třiatřicet palet.